Jobba med oss!

Vi söker dig som brinner för att tillsammans med oss skapa nytta inom skola och utbildning genom innovativa digitala tjänster. Hör gärna av dig till oss och berätta om dig själv och vad du älskar att jobba med.

Just nu söker vi:

Testpedagog till vårt Uppsalakontor

Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu ännu en medarbetare som vill vara med i vårt pedagogteam som bedömer test och sköter testsystemet Educateit. Vi arbetar även kontinuerligt med testutveckling och kundvård. 


Vi ser till att hålla oss uppdaterade om våra kunders behov och om nyheter inom utbildningssektorn för Komvux och gymnasieskolans Introduktionsprogram. Alla våra test och testprofiler utgår från Skolverkets kursplaner och kunskapsmål.


Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet i svenska och svenska som andraspråk samt undervisningsvana från Komvux och SFI. Erfarenhet från Språkintroduktion och andra introduktionsprogram inom gymnasieskolan samt behörighet i engelska är meriterande.


Du bör vara van vid att arbeta med digitala verktyg och intresserad av IT-teknik. Du bör också kunna växla snabbt mellan lagarbete och självständigt arbete för att möta kundernas behov och våra krav på kvalitet.


Arbetsuppgifter

  • nivåbedömning av skriftlig produktion inom ämnena svenska och svenska som andraspråk mot SFI, Komvux och Introduktionsprogrammen
  • eventuell nivåbedömning av skriftlig produktion i engelska, om behörighet finns
  • kundsupport via telefon och dator
  • introduktionsutbildning för våra systemanvändare
  • testutveckling i någon mån
  • marknadsföring i någon mån
  • Tjänsten kan omfatta 50 – 100 %. Provtjänstgöring tillämpas.


För information om tjänsten, kontakta oss!


Lena Lundgren, kontorschef

tel 08-442 44 33, lena.lundgren@educateit.se


Daniel Karlsson, VD

tel 0270-772 91, daniel.karlsson@yourvoice.se

Vi använder verkligen testen, vilket visar att de är viktiga för oss!

Lise-Lotte Berggren, Campus Varberg